Folosirea dezvoltării personale pentru a deveni o persoană mai bună

Dezvoltarea personală se referă la a decision unde te afli chiar acum și unde vrei să fii. Apoi, trebuie să începeți dezvoltarea unui plan pentru a ajunge acolo. Pot fi și vor exista multe obstacole calea acestui lucru, dar este posibil. Dacă urmați sfaturile din acest articol, este posibil.

Un mare sfat de auto-ajutor este să recunoașteți pur and simplu trecutul și să mergeți mai departe. O mulțime de oameni care sunt deprimați sau se simt în jos tind să blocheze anumite lucruri care li s-au întâmplat. Most új utak viața în negare. Trebuie să accepți anumite lucruri pentru a merge mai departe.

În timp ce treci prin numeroasele crize emoționale care pot apărea în viața ta, unele sugestii de autoajutor te ajută întotdeauna. Deși, în timp ce încercați să vă ajutați mental, este la fel de important să vă îngrijiți fizic. O alimentație sănătoasă și exercițiile fizice vă vor lăsa cu mult mai multe gânduri pozitive decât ați avut înainte de a face astfel.

Încercați să aflați ce doriți din viață și ce vă place în viața voastră. Încearcă să-ți dai seama care sunt valorile tale personale și cum le aplici în viața ta. Trebuie să fii conștient de ceea ce este important pentru tine și de ceea ce în viața ta îți oferă plăcere și durere.

Eliminați din dietă produsele îndulcite artificial cu aspartam. Aspartamul, conținut în Equal și NutraSweet, este responsabil pentru blocarea formării serotoninei, provocând insomnie, dureri de cap și stări albastre la persoanele care au deja o anumită epuizare a serotoninei. Pentru un îndulcitor natural care nu afectează serotonina, glicemia sau nivelul caloriilor, încercați stevia.

Faceți cel puțin un pas zilnic spre atingerea obiectivului. Acest pas poate fi mic sau mare, dar este necesar să faceți un pas în fiecare zi. A face acest lucru vă menține pe drumul cel bun și vă ajută să rămâneți concentrat. De asemenea, realizează pașii necesari pentru ca rezultatul final să se apropie din ce în ce mai mult.

Învață să-ți recunoști tiparele de gândire negative - apoi redirecționează-le către o mentalitate mai pozitivă sau realistă. Faceți acest lucru cu ajutorul unui jurnal zilnic simplu sau lucrați cu un terapeut pentru a învăța terapia comportamentală cognitivă (TCC). S-a dovedit că TCC ajută oamenii să-și schimbe gândirea negativă automatizată într-un proces de gândire mai pozitiv și mai realist.

Găsește un campion care să te ajute să rămâi angajat și să te încurajeze atunci când te lupți. Campionul tău ar putea fi cineva apropiat în viața ta personală, un antrenor de dezvoltare profesională sau un mentor de încredere la locul de muncă. Ideea acestui sfat este să vă asigurați că aveți un mecanism puternic de sprijin pentru a vă ajuta să vă concentrați și să vă angajați în obiectivele dvs. de dezvoltare personală.

În perioadele dificile - perioade în care lupți cu o slăbiciune personală sau eșuezi - este întotdeauna cel mai bine să rămâi ocupat. O minte ocupată nu rătăcește. Dacă te lași să stai liniștit și să stai și să te gândești cât de rea este situația, te vei simți mai rău. Dacă nu puteți face nimic pentru a îmbunătăți situația, este mai bine să petreceți timp cu prietenii, să ieșiți și să faceți mișcare și așa mai departe.

Vă puteți ajuta să luptați împotriva depresiei, asigurându-vă că dieta dvs. este plină de carbohidrați complexi. Studiile arată că nu obțineți suficienți carbohidrați complecși, puteți pierde serotonina, care poate provoca depresie. Asigurați-vă că dieta dvs. este plină de fructe, legume și alimente preparate cu soia pentru a evita acest lucru.

Atunci când îți stabilești un obiectiv de auto-ajutorare, este important să rămâi realist în așteptările tale față de tine. Obiectivele stabilite ar trebui să fie provocatoare, dar nu copleșitoare. Realizarea de obiective care sunt prea ușoare sau prea dificile poate provoca stres inutil și vă poate face mai puțin probabil să urmați, reducând orice progres pe care l-ați putea face în programul dvs. de auto-ajutor.

Nu cedati niciodata! Dezvoltarea personală este o aventură de-a lungul vieții și vor exista vârfuri și văi. În cele mai nefavorabile momente nu se clatină, pur și simplu continuați să împingeți, indiferent cât de dificil ar fi. Acestea sunt momentele care vor ajunge să vă definească ca persoană, așa că priviți aceste momente în acea lumină și perseverați.

Acționați des și faceți-o acum. Cu cât luați măsuri mai repede pentru a vă atinge obiectivele, cu atât veți fi mai bine. Acționând acum, veți începe imediat să vă dezvoltați obiceiurile bune necesare pentru a vă duce acolo unde doriți să fiți. Pașii pe care începeți să-i faceți astăzi vor deveni a doua natură mâine.

Pentru a râmâne motivați, dați seama că resultatul final va dura mult timp. Nimic nu se întâmplă peste noapte. Încercați să vă împărțiți obiectivul în obiective mai mici, apoi răsplătiți-vă de fiecare dată când atingeți unul. De exemplu, dacă pierzi în greutate, ai chef să aștepți să cumperi haine noi; totuși, cumpărarea unei ținute care se potrivește după ce ați pierdut câteva kilograme va accentua cât de mult ați realizat până acum. Când veți vedea cât de uimitor arătați după ce ați pierdut câteva kilograme, veți dori să lucrați mai mult pentru resultatul final.

După cum sa indicat la începutul acestui articol, creșterea personală este într-adevăr o chestiune de a decision unde vă aflați și unde doriți să mergeți. Deși acest lucru nu este la fel de simplu pe cât o fac cuvintele

 

This is a headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to convert site visitors into customers with a promotion.

Contact

your.email@example.com

355 Template Street

San Francisco, California 94110

+1 (555) 555 1000

Follow Us

© Copyright babaszobafertotlenites